Reklama
 
Blog | Eva Pavlova

Landa a Jolanda

... A zatím, co si brouzdám po světě, se ke mně dostávají obrstrašné věci z mé domoviny. O kartách a palcátech.

Tak a teď už k celé srandě uplynulých dnů. Úplně neuspořádaně, random, jak se teď říká. Předně – Lando, tvoje nové turné se vážně jmenuje Vozová hradba? Proč se mi u toho vtírá do hlavy posthusická odnož Vesmírných lidí? Vezměte si prosím do ruky palcát a jděte bojovat za naše celobílé “pravé“ češství. Ehm. Leda, že by to celé byla geniální samokarikatura…on to ale postmoderní fór asi nebude…

Přes Landu se volně přemostím k cikánce Jolandě (hezká paralela, že) – nejlepšímu vtipu od dob Double Rainbow Guye. Tyto dva fundamenty internetové zábavy nebudu dále komentovat. Jestli je náhodou neznáte (!), videa jsou dole. Jolando, ty jsi jediná hvězda naší pop-kultůry, kvůli které mě mrzí, že nejsem doma u televize. Beze srandy.

Tak a teď jedna vážná věc- odboráři si v Praze uřízli ostudu. To mi fakt udělalo radost a tímto zdravím svou drahou maminku (ona ví proč). Zároveň bych chtěla odboráře vypíchnout jako model typické české zprávy: “Nikdo nepřišel”, tak to je vážně šok srovnatelný pouze „V naší zemi je třeba bojovat s korupcí“, která se v headlinech v různých variacích objevuje s železnou pravidelností jedenkrát za týden.  Ó jaká jsme to šťastná země, že se u nás propírají takové kraviny. Uvědomujete si to?

Reklama

V kině je nový Twilight a mě právě samovolně odumřelo přibližně 500 000 mozkových buněk.

A v Praze máme novou koalici. Na to jsme se ale mohli už dřív zeptat Jolandy.

 

Jolandiny Cikánské karty- taky jste si vzpomněli na kampaň Wonderbra Neumím, vařit, koho to zajímá?

 

Pokocháníčko přírodou:

Neumím vařit, koho to zajímá: http://adsoftheworld.com/media/print/wonderbra_cook?size=_original